perjantai 15. lokakuuta 2021

Golfin aloittaminen ei ole kallista

Oletko ikinä miettinyt, että aloittaisit golfin? Mutta oletko miettinyt, että golfin aloittaminen on kallista. Sinun ei pidä ostaa mitään, että voit aloittaa sen.

Mielestäni golfin aloittaminen ei ole kallista, koska osissa seuroissa golffin aloittamisen hinta on jopa kuntosalia halvempi.

Golfin aloittamiseen pitää käydä alkeiskurssi eli Green card -kurssi. Nämä kurssit maksavat noin 120 euroa, ja niissä yleensä saat lainaksi kaikki välineet mailoista palloihin. Eli sinun ei tarvi vielä omistaa mitään.


Myös jos innostut alkeiskurssin jälkeen, voit ostaa mailat käytettyinä, koska alkeiskurssin  mailoja ei saa pitää. Mailat kannattaa ostaa vaikka netistä tai seuralta, jolloin mailojen hinnaksi tulee 0-200 euroa riippuen, kuinka hyvät haluaa.


Minun mielestäni myös jäsenyys on halpa, koska esimerkiksi viime vuonna  jäsenyyksiä sai noin 50 eurolla halvimmillaan. Kun omistat jäsenyyden, saat pelata millä vain Suomen kentällä.


Minun mielestäni myöskään pelaaminen ei maksa paljon, sillä hinnat ovat todella kenttäkohtaista, koska esimerkiksi Messukylän par 3 -kenttä, jolla on 9 reikää, maksaa 13 euroa, kun taas 9 reikää Hills by Gogolfin maksaa 25 euroa ja 18 reikää 50 euroa.


Minun mielestäni golf on myös hyvää urheilua, koska golfkierroksen (18 reikäisen) aikana tulee kävelyä noin 11000-16000 askelta.


Ymmärrän myös sen, että golf mielletään rikkaiden harrastukseksi, koska se on ollut joskus niin, mutta golfkulttuuri on muuttunut paljon niistä vuosista. Nykyään kentällä kulkee ihan “tavallisia tallaajia” eikä kaikki ole “miljonäärejä”.


Olen sitä mieltä, että golf ei ole kallis harrastus, koska nykyään hinnat ovat halventuneet ja golf on ruvennut kasvamaan isommaksi lajiksi.


Leevi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.