perjantai 15. lokakuuta 2021

Eläinrääkkäys pitäisi kieltää

Kuka hyötyy siitä, että eläimiä rääkätään? Miksi eläimien ei anneta olla rauhassa? Miksi eläinten annetaan kärsiä ihmisten takia? Miksi eläinten annetaa  kärsiä ja kitua? Miksi eläimiä myydään ihmisille, jotka eivät osaa hoitaa eläimiä oikein?

Mielestäni eläinten ei pitäisi antaa kärsiä ihmisten takia, koska eläimilläkin on oikeudet. Eläinten ei anneta käyttää niiden oikeuksia. Minun mielestäni ihmisiä voi verrata eläimiin, eli ei ihmisiäkään kohdella kaltoin, niin miksi sitten eläimiä kohdellaan huonosti. 


Eläinkokeisiin pitäisi käyttää eläimiä, jotka ovat jo valmiiksi vakavasti sairaita ja kärsivät elämisestä. Jos on mahdollista, eläimiä ei saisi käyttää lainkaan eläinkokeisiin. Suomessa käytetään vuosittain yli 250 000 koe-eläintä. Koko maailmassa käytetään vuosittain noin 80 miljoonaa koe-eläintä. 


Jotkut voivat ajatella, että eläinkokeet ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla saadaan esimerkiksi ihonhoitotuotteita. Mutta eläinkokeista ei aina ole hyötyä, sillä eläimelle turvallinen aine ei ole välttämättä ihmiselle turvallinen. 


Jos halutaan vähentää tai jopa lopettaa eläinkokeet, kannattaa lahjoittaa varoja eläinsuojelua tukeville tahoille ja ostaa tuotteita, joita ei ole eläintestattu, ja levittää tietoisuutta asiasta muille. Eläinten kaltoinkohtelusta ja rääkkäyksestä pitäisi antaa isommat rangaistukset. Eläinrääkkäyksestä ja eläinkokeista pitäisi antaa enemmän tietoa ihmisille, jolloin ihmiset voisivat yrittää estää eläinten kaltoinkohtelun.


Nimimerkki Eläinrääkkäys


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.